Webshop » Kinetics » SPA Pedicure » Kinetics Pedicure SPA Pro Healing Cream - 500ml

Kinetics Pedicure SPA Pro Healing Cream - 500ml

KSPHC16 Kinetics Pedicure SPA Pro Healing Cream - 500ml
KSPHC16 Kinetics Pedicure SPA Pro Healing Cream - 500ml
Complex van 5 actieve ingrediënten om gebarsten huid en hielen te genezen. Kaviaar-limoen en arganolie regenereren de cellen, ureum en sheaboter hydrateren en melkzuur verzacht de huid. De niet-vette textuur maakt de huid zijdezacht. Geschikt voor diabetici.
VOORDELEN:
​10% ureum en kaviaar-limoenextract geneest gebarsten huid en hielen;​Kaviaarkalk bevat een hoge concentratie citroenzuur dat de celvernieuwing verbetert en gebarsten huid en hielen geneest;​10% ureum houdt vocht vast in de bovenste huidlagen, waardoor het gehydrateerd en zacht aanvoelt;​Karitéboter is een efficiënte vochtinbrengende crème die een zachte barrière creëert en het vocht in de huid afdicht;​Rijke maar niet-vette textuur die geen plakkerigheid achterlaat en de huid zijdezacht laat aanvoelen;​Rijk aan hydraterende en regenererende ingrediënten, voorkomt hielscheuren en kalmeert de droge huid bij dagelijks gebruik.
HOE TE GEBRUIKEN:
Breng crème aan op de problematische gebieden en masseer zachtjes gedurende 1-2 minuten totdat het product volledig is opgenomen.

€ 25,00 exclusief BTW

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop