Webshop » Kinetics » SPA Pedicure » Kinetics Pedicure SPA Pro Callus Remover Gel - 900 ml

Kinetics Pedicure SPA Pro Callus Remover Gel - 900 ml

KSPCRG30 Kinetics Pedicure SPA Pro Callus Remover Gel - 900 ml
KSPCRG30 Kinetics Pedicure SPA Pro Callus Remover Gel - 900 ml
Efficiënte en druppelvrije eeltverwijderaar. Het bevat een hoge concentratie ureum en melkzuur, bevat geen alkali, hoeft niet te worden afgespoeld en is veilig te gebruiken, zelfs op de gevoelige huid. Geschikt voor diabetici.
VOORDELEN:
​Lacid acid en 20% ureumgel voor effectieve verwijdering van maïs en eelt;​Druppelvrije formule met consistentie die gemakkelijk aan te brengen is en op probleemgebieden werkt;​De combinatie van 20% ureum en 5% melkzuur verzacht en verwijdert eeltplekken efficiënt;​Bevat geen alkali, daarom hoeft het product niet te worden afgespoeld en is het niet irriterend, zelfs niet voor de gevoelige huid;​Twee vochtinbrengende crèmes, aloë vera en ureum, houden de huid gehydrateerd en voelt glad aan;​Geschikt voor diabetici; Ureum verzacht likdoorns efficiënt en voorkomt dat ze zich ophopen tot de volgende service.
HOE TE GEBRUIKEN:
Breng een dunne laag van het product rechtstreeks aan op problematische, eeltplekken en laat 2-3 minuten intrekken. Werk met een vijl om de huid van uw voeten schoon te maken. Niet spoelen; Veeg indien gewenst af met een warme, vochtige handdoek. Combineer met het gebruik van Pro Callus Spray om de voethuid te hydrateren.

€ 25,00 exclusief BTW
€ 30,25 inclusief BTW

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop