• ATTENTIE! LISAYRA VERHUISD IN APRIL 2021 NAAR DE AARTRIJKESTRAAT 3 BUS 1 TE TORHOUT!
  • VERZENDING: MAX 7 WERKENDE DAGEN! EIGEN LEVERDIENST BINNEN WEST-VLAANDEREN!
Home » Kinetics

Wie/Wat is Kinetics


PROFESSIONEEL


Vanaf dag één hebben wij nagelproducten voor professionals gecreëerd. Onze trots is ons labo. Onze scheikundigen creëren maandelijks honderden formules die worden getest door nagelprofessionals. Pas als beide teams - scheikundigen en pedagogen - hun goedkeuring verlenen, wordt een product op de markt gebracht. Dit is onze professionele manier. Ons uniek educatief programma houdt het professionalisme op het hoogste niveau.


GEPASSIONEERD DOOR DESIGN


Wij geloven dat design belangrijk is. Mooie product verpakkingen zijn onze passie. Wij houden van elegante, strakke eenvoud. Het is onze stijl van leven en dat drukken we ook uit in onze producten. Omdat wij uit Noord-Europa komen, halen wij onze inspiratie uit de Scandinavische esthetiek en de ongerepte natuur. We kunnen gewoon niet denken aan compromissen op het gebied van design.


VRIENDELIJK


We zijn allemaal mensen. Wij geloven in gezonde relaties. Wij groeien samen met onze partners door naar hun ideeën te luisteren en oplossingen en nieuwe producten te creëren die aan hun behoeften voldoen. Wij houden de dingen eenvoudig, net als onze producten - eenvoudig in gebruik, met een duidelijke functie. Al onze producten zijn van professionele kwaliteit en toch gebruiksvriendelijk.


VERKENNEN


Wij zijn een klein, gepassioneerd team, en wij geloven dat de beste manier om het leven te leven is door het te verkennen. Wij trotseren touwbanen, verwelkomen de uitdagingen van de natuur en lopen marathons - wij houden van ervaren en verkennen. We brengen deze geest naar ons werk
door het creëren van pakkende polish namen, gekke collectie verhalen, en leuke nuttige producten. Het geeft kleur aan ons leven.