Webshop » Kinetics » Handcrèmes » Kinetics Professional Hand Care Super Moisture

Kinetics Professional Hand Care Super Moisture

KPHC06 Kinetics Professional Hand Care Super Moisture
Nieuwe generatie gebruiksvriendelijke UV-filters zonder toxicologische bedreigingen. Een romige en lichtgewicht textuur laat een fluweelzacht en zacht gevoel achter. Vochtinbrengende crème biedt UVA- en UVB-bescherming SPF 30.
Actieve ingrediënten:
Panthenol - verbetert de hydratatie van de huid en zorgt voor een gladde uitstraling. Intense vochtinbrengende crème met rustgevend effect.
Gemberextract - voor een zachtere, gladdere en stralende huid.
Gebruik:
Gebruik een kleine hoeveelheid crème op beide handen. Masseer in de huid totdat deze intrekt. Geschikt voor dagelijks gebruik.
De Kinetics Hand Care-lijn bevat 3 efficiënte producten voor dagelijkse huidverzorging. Nieuwe crèmeformules bieden niet alleen hydraterende en beschermende eigenschappen, maar dragen ook bij tot een diepe regeneratie van de huid. Elk product is geformuleerd met de hoogste graad aan actieve ingrediënten en levert onmiddellijke en zichtbare resultaten op. Lichte en niet-vette texturen absorberen onmiddellijk en voelen comfortabel aan op de huid. Dit is waar salon en thuis samenkomen, met producten van de hoogste kwaliteit die voor iedereen toegankelijk zijn.

€ 13,18 exclusief BTW
€ 15,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop