Webshop » Kinetics » Handcrèmes » Kinetics Professional Hand Care Rich Cream

Kinetics Professional Hand Care Rich Cream

KPHC05 Kinetics Professional Hand Care Rich Cream
Ureum wordt toegevoegd om een ​​gebarsten huid te genezen. 10% ureum en 5% sheaboter-mengsels met arganolie creëren een uiterst effectieve formule om de handen te beschermen, te voeden en te hydrateren.
Actieve ingrediënten:
ureum - helpt arganolie om dieper te absorberen, terwijl het in synergie werkt met sheaboter om een ​​gezonde omgeving voor de huid te creëren.
Shea Butter - sluit vocht af in de bovenste huidlagen en houdt het gedurende enkele uren gehydrateerd.
Gebruik:
Gebruik een kleine hoeveelheid crème op beide handen. Masseer in de huid totdat deze intrekt. Geschikt voor dagelijks gebruik.
De Kinetics Hand Care-lijn bevat 3 efficiënte producten voor dagelijkse huidverzorging. Nieuwe crèmeformules bieden niet alleen hydraterende en beschermende eigenschappen, maar dragen ook bij tot een diepe regeneratie van de huid. Elk product is geformuleerd met de hoogste graad aan actieve ingrediënten en levert onmiddellijke en zichtbare resultaten op. Lichte en niet-vette texturen absorberen onmiddellijk en voelen comfortabel aan op de huid. Dit is waar salon en thuis samenkomen, met producten van de hoogste kwaliteit die voor iedereen toegankelijk zijn.

€ 13,18 exclusief BTW
€ 15,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop